ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА - ГР. ШУМЕН

НАЧАЛО
ЗА НАС
НОВИНИ
УЧЕНИЦИ
ПРИЕМ
УТВ ПРИ ПГИ
КОНТАКТИ
ДЗИ ЗДИППК НВО ДОКУМЕНТИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ За Учители За Родители и ученици УЧЕБНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ STEM Достъп до информация Карта на сайта

Изява на клуб Бизнес старт на тема „Създаване и управление на собствен бизнес”

Представителна изява на клуб Бизнес старт на тема „Създаване и управление на собствен бизнес” се проведе на 16.03.2017 г. в Професионална гимназия по икономика. Учениците от 12 Д клас, участващи в клуба по интереси по проект „Твоят час”, изготвиха презентации за: Генериране и оценка на бизнес идеи; Възможностите на Европейските програми за финансиране на МСП и защитиха разработени от тях проекти за стартиране на собствен бизнес.

Марио Валентинов и Есра Галиб представиха и защитиха своите бизнес идеи, оценени и класирани на първите места от участниците в клуба. Организирана бе игра сред публиката, чрез метода на мозъчната атака за генериране на бизнес идеи. В състезанието участваха 39 ученици от ПГИ. Идеите ще бъдат оценени по определени критерии, а класиралите се на първите три  места ще получат награди от клуба.


Още новини

виж всички >>
Полезни връзки

Връзка към МОН Връзка към официалния сайт на РУО град Шумен