ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА - ГР. ШУМЕН

НАЧАЛО
ЗА НАС
НОВИНИ
УЧЕНИЦИ
ПРИЕМ
УТВ ПРИ ПГИ
КОНТАКТИ
ДЗИ ЗДИППК НВО ДОКУМЕНТИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ За Учители За Родители и ученици УЧЕБНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ STEM Достъп до информация Карта на сайта

Националната инициатива „Мениджър за един ден“

На 8 ноември 2019 г. за поредна година ученици от ПГ по икономика – Шумен се включиха в Националната инициатива „Мениджър за един ден“.  Красимир  Янков влезе в „обувките“ на управител на „Технополис“ –  Шумен, а  Олчай Зикри на управител на „Практикер“ – Шумен.

За един ден младите мениджъри успяха да се запознаят с работната среда и с динамиката на работния ден в двата хипермаркета. И двамата са ученици от XII „Г“ клас, специалност „Оперативно счетоводство“. За да участват в инициативата учениците са кандидатствали, както се кандидатства за работа с подаване на CV и мотивационно писмо по електронен път. След това са били одобрени сред други подадени кандидатури от ученици. 

Според Красимир позицията на мениджър за един ден е била изключителна възможност да се запознае със задълженията и функциите на управителя на хипермаркета и как той действа в различни ситуации. За Олчай това е било възможност да получи отговор на различни въпроси, свързани с работната дейност. Голямо впечатление му е направило, че между служителите има сътрудничество, а между служителите и клиентите – уважение.


Още новини

виж всички >>
Полезни връзки

Връзка към МОН Връзка към официалния сайт на РУО град Шумен