ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА - ГР. ШУМЕН

НАЧАЛО
ЗА НАС
НОВИНИ
УЧЕНИЦИ
ПРИЕМ
УТВ ПРИ ПГИ
КОНТАКТИ
ДЗИ ЗДИППК НВО ДОКУМЕНТИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ За Учители За Родители и ученици УЧЕБНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ STEM Достъп до информация Карта на сайта

Национално състезание по предприемачество “Най-добра бизнес идея” – училищен кръг

На 07.02.2024 г. се проведе втори етап от училищният кръг на Националното състезание по предприемачество “Най-добра бизнес идея”. Младите предприемачи от Професионална гимназия по икономика презентираха своите бизнес идеи. Креативността и грижата към устойчивото развитие на обществото са в основата на проектните предложения на представените идеи: центрове за творчество и социална отговорност към обществото. Участниците заинтригуваха комисията със своите иновативни идеи, в които бяха вложили много творчество и придобити знания по икономическите дисциплини. Идеите показаха тяхната предприемаческа култура, мислене и поведение.
Проектите на Шенай Мустафова и Есин Талятова от ХII А клас, спец. “Икономика и мениджмънт” се класират и преминават на следващият етап от състезанието. Те ще се състезават с предприемаческите идеи на ученици от цялата страна.
Пожелаваме им успех и вярваме в тях!


Още новини

виж всички >>
Полезни връзки

Връзка към МОН Връзка към официалния сайт на РУО град Шумен