ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА - ГР. ШУМЕН

НАЧАЛО
ЗА НАС
НОВИНИ
УЧЕНИЦИ
ПРИЕМ
УТВ ПРИ ПГИ
КОНТАКТИ
ДЗИ ЗДИППК НВО ДОКУМЕНТИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ За Учители За Родители и ученици УЧЕБНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ STEM Достъп до информация Карта на сайта

Състезание по „Банкиране, финансиране и бюджетиране“

На 1 и 2 декември 2017 г. в СА „Д.А.Ценов“ се проведе петото национално състезание по „Банкиране, финансиране и бюджетиране“. В състезанието участваха 36 екипа от цяла България, между които и  два екипа от ПГ по икономика – гр.Шумен с ръководители Йовка Балабанова и Светла Георгиева.

Идеята за създаване на трайни насъждения на екипа от 12 Б клас, спец. „Банково дело“ беше отличена с приза за „Най-добра финансова обосновка на проект“ на „Общинска банка“.

Екипът от 12 В клас, спец. „Оперативно счетоводство“   представи проект за иновативен хотел и получи приз на магистърска програма  „Банков мениджмънт” за „Най-оригинална бизнес идея“ на „Банка Пиреос“.

Всички участници в състезанието получиха сертификати за участието в състезанието.

След състезанието учениците и техните ръководители участваха в семинар на тема „Валути и защита от фалшификации“ с лектор Александра Петрова, бивш възпитаник на гимназията, завършила програмата „бакалавър“ в академията със златна значка, в момента служител в „Общинска банка“АД.


Още новини

виж всички >>
Полезни връзки

Връзка към МОН Връзка към официалния сайт на РУО град Шумен