ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА - ГР. ШУМЕН

НАЧАЛО
ЗА НАС
НОВИНИ
УЧЕНИЦИ
ПРИЕМ
УТВ ПРИ ПГИ
КОНТАКТИ
ДЗИ ЗДИППК НВО ДОКУМЕНТИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ За Учители За Родители и ученици УЧЕБНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ STEM Достъп до информация Карта на сайта

ХХ Международен панаир на учебно тренировъчните фирми

От 26 до 28.04.2017 г. в град Пловдив се проведе ХХ Международен панаир на учебно тренировъчните фирми TF FEST 2017 – МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ. На панаира участваха 25 чуждестранни фирми от Белгия, Сърбия, Румъния и Черна гора и 115 учебни фирми от България. Голям успех завоюва учебно тренировъчна фирма „М КЪНСТРАКШЪН” към Професионална гимназия по икономика, гр. Шумен, с предмет на дейност „Строителство на модулни сглобяеми къщи”. Фирмата получи специалната награда за професионализъм в конкурсите на ТФ ФЕСТ 2017. Дейността на учебно тренировъчната фирма бе представена от учениците Зорница Христова, Станимира Дякова и Илиян Илиев, с ръководител Ирина Илиева.

В трите дни на международното изложение с много дух, ентусиазъм и упорита работа за привличане и обслужване на клиенти, учениците от УТФ „М Кънстракшън” сключиха сделки за хиляди лева в условията на жестока конкуренция. Тяхното достойно представяне и висок професионализъм бяха заслужено оценени и възнаградени със златно отличие за професионализъм на юбилейното издание на международния панаир на учебно-тренировъчните фирми.


Още новини

виж всички >>
Полезни връзки

Връзка към МОН Връзка към официалния сайт на РУО град Шумен