ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА - ГР. ШУМЕН

НАЧАЛО
ЗА НАС
НОВИНИ
УЧЕНИЦИ
ПРИЕМ
УТВ ПРИ ПГИ
КОНТАКТИ
ДЗИ ЗДИППК НВО ДОКУМЕНТИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ За Учители За Родители и ученици УЧЕБНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ STEM Достъп до информация Карта на сайта

Дни на отворените врати “Теси” ООД

По повод проведените Дни на отворените врати в периода 28.10-01.11.2019 г., 12 ученици от ПГ по икономика  от 11б и 12б класове под ръководството на своя учител, господин Стефан Бънков,  посетиха производствената база на Теси ООД /част от консорциума на Фикосота ООД/ в град Шумен.

Първо от отдел “Човешки ресурси” беше представено корпоративното видео на компанията и кратък разказ за дейността ѝ. Бяха представени мисията и целите на фирмата. Последва клип от типа “Как се прави”, показващ цикъла на изработка на един бойлер.  След  екипиране с предоставени от фирмата защитно облекло и обувки, учениците разгледаха цеха за производство на промишлени бойлери с капацитет от 200 до 2000 литра и конвектори за дома. 

Обсъдена беше и възможността за провеждане на производствена практика на ученици от гимназията в административния отдел на фирмата. Беше отправена покана от Теси ООД, отново ученици от ПГ по икономика, да посетят предприятието.


Още новини

виж всички >>

Обява свободни места

публикувано на 08 фев. 2024

прочети повече...
Полезни връзки