ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА - ГР. ШУМЕН

НАЧАЛО
ЗА НАС
НОВИНИ
УЧЕНИЦИ
ПРИЕМ
УТВ ПРИ ПГИ
КОНТАКТИ
ДЗИ ЗДИППК НВО ДОКУМЕНТИ АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ За Учители За Родители и ученици УЧЕБНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ STEM Достъп до информация Карта на сайта

Състезание за европейската валута (30.03.2023 г.)

Ученици на Професионалната гимназия по икономика в Шумен в състезание за европейската валута. Предизвикателството беше отправено от център Европа Директно. Целта е младите хора да са по-знаещи и по-подготвени.

УТВ (Сезон 3, епизод 1) – Предаване по случай патронния празник на ПГИ – Шумен – 6-ти декември 2022 г.

Предаване по случай Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май 2022 г.Предаване по случай Великден – 24 април 2022 г.Предаване по случай Патронния празник на ПГИ – 6-ти декември 2021 г.

В деня на свети Николай Чудотворец за втора учебна година ще стартира празнична емисия на Училищната телевизия при ПГИ, гр. Шумен. Предаването е реализирано от два клуба за извънкласни занимания – „Журналист“ и „Училищна телевизия“ . Пак стартираме на светъл ден – Патронния празник на нашето училище. Стремежът ни е да се информират учениците от гимназията за събития в училището и града, да се създаде интересен продукт, който да рекламира гимназията. Водещите теми в рубриката „Училищен свят“ са свързани, естествено, с Патронния празник на Професионална гимназия по икономика: съпътстващите мероприятия, историята на гимназията, предизвикателствата, успехите.
Очаквайте ни днес, 6 декември; от 12 часа на сайта на ПГИ , на фейсбук страницата на ПГИ и YouTube канала на Училищната телевизия.
Нека свети Николай да закриля и благослови всеки дом и всяко семейство!Предаване по случай 8-ми март 2021 г.Интервю с Министър Красимир ВълчевАрт Блясък – предаване по случай 14 февруари 2021 г.Стартиране на училищната телевизия

Полезни връзки